namestaj po meri - epoxy stolovi - plakari po meri - kuhinje po meri    

Ostvarite svoje snove. 
                 Neka Vaš stan bude naša sledeća misija!

Forma plus studio 1 

FORMA PLUS je firma koja se bavi projektovanjem i opremanjem enterijera. Zahvaljujući dugogodišnjem praćenju svetskih trendova, postigli smo maksimalne rezultate u spajanju vrhunskog dizajna, estetike i udobnosti. Konstantnom optimizacijom projektovanja i proizvodnog procesa  postigli smo povoljne cene i visoki kvalitet izrade nameštaja. Naše usluge se sastoje od projektovanja enterijera prostora, uzimanja neophodnih mera u Vašem stanu, kući ili poslovnom prostoru, konsultacije sa klijentom oko pronalaženja adekvatnog rešenja, proizvodnje nameštaja do profesionalne i brze dostave i montaže u Vašem prostoru.


Za proizvodnju nameštaja se koriste najkvalitetniji materijali od univera, medijapana i furnira. FORMA PLUS Vam nudi široki proizvodni program za kuhinje, plakare, komode, kancelarije i još mnogo toga po vašoj meri i želji. Obrada nameštaja je visokog standarda i kvaliteta sa jedinstvenim stilom.


FORMA PLUS kombinuje dobar dizajn, funkcionalnost, kvalitet i pristupačne cene u svaki proizvedeni nameštaj. Naš arhitekta i majstori su uvek spremni da se suoče sa najvećim izazovima u projektovanju i izvedbi  enterijera, a garanciju kvaliteta potvrđuje veliki broj zadovoljnih kupaca. Mi konstantno nudimo pametna rešenja koja bi zadovoljila Vaše potrebe.