namestaj po meri - epoxy stolovi - plakari po meri - kuhinje po meri    

Ostvarite svoje snove. 
                 Neka Vaš stan bude naša sledeća misija!

KLIZNI PLAKARI, ORMANI

   Američke plakare (klizne plakare) izrađujemo prema Vašem prostoru od poda do plafona, od zida do zida. Za unutrašnjost uglavnom koristimo oplemenjenu ivericu, univer, koju možete naći u preko sto dezena, kantovanu ABS trakama bilo 0,5mm ili 2mm. Konstrukcijski se korpus pravi iz kutija međusobno spojenih, sa leđima od tankog medijapana. Između kutija se pojavljuju duplunzi, što je jedan od dokaza izrazito stabilne statike nameštaja. Šina se ne šrafi za pod, već za posebno izdignuto postolje. Ceo plakar je zaptiven sa svih strana i ne dozvoljava prljavštini i prašini da dospe unutra. 

  Kao klizna vrata tj. frontove, koristimo aluminijumski okov sa ispunama po Vašoj želji. Ispune mogu biti takođe od univera, medijapana, stakla, ogledala, tapeta, lexana, pleksiglasa itd... Takođe, mogu se praviti i kombinacije tako da svaka vrata budu od drugačijeg materijala i dezena, gde se pomoću podeonih lajsni mogu kombinovati i materijali i dezeni.

   Mi ćemo osmisliti najfunkcionalnije i najbolje rešenje prema Vašem prostoru i prema Vašim potrebama, tako da ćete Vi, uz našu pomoć, dizajnirati Vaš novi američki plakar i on će postati novi ukras Vašeg doma.

KLIZNI PLAKARI

GARDEROBNE PROSTORIJE

ORMANI SA OTVARANJEM VRATA NA ŠARKE

KREVETI

  Dobar i kvalitetan krevet podrazumeva zdravlje, funkcionalnost i udobnost.

  Dimenzije kreveta (visina, širina i dubina) određuju visina čoveka i broj osoba koje spavaju u njemu, tako da danas standardni kreveti podrazumevaju dužinu od oko dva metra i širinu 80 do 90 centimetara po osobi. Kada je reč o visini kreveta imajte na umu da je za lako ustajanje i leganje idealno da on bude visok izmedju 45 i 60 centimetara.


   Stabilnost kao i čvrstina kreveta su takodje važni parametri kada govorimo o kvalitetnom krevetu, i to iz razloga što je telu potrebno da zauzme prirodan položaj.  Stoga je važno da je prostran, kao i da je dušek srednje tvrd i savitljiv, tako da se prilagodi zakrivljenosti kičmenog stuba. Imajte na umu veoma važnu činjenicu da krevet mora da odgovara telesnoj težini, gradji, kao i navikama spavanja.


  Preporučujemo naše krevete sa stranicama od duplo spojenog pločastog materijala, debljine u proseku 4cm i uzglavlja različitog dizajna. Dno kreveta može da bude od letvica ili pune ploče. Mesto za odlaganje posteljine može da bude dno kreveta, pri čemu se dušek sa letvicama podiže uz pomoč makaza. Drugi način odlaganja je fioka ispod kreveta koja šeta uz pomoć točkića.