namestaj po meri - epoxy stolovi - plakari po meri - kuhinje po meri    

Ostvarite svoje snove. 
                 Neka Vaš stan bude naša sledeća misija!

KUHINJE PO MERI,(ako nemate svoju skicu)    cena izrade projekta 30-50 evra

Cela kuhinja je konstrukcijski napravljena iz kutija sa bočnim stranicama do poda. Između stranica su pvc nogice sa žabicama koje drže demontažnu soklu (donju ukrasnu masku). Dakle, sokla može da se skine i po potrebi izbriše pod ispod elemenata. Unutrašnja konstrukcija je od univera kantovana abs trakom. Ako želite da uštedite, preporučujemo belu korpusnu konstrukciju , a frontove i sve vidne strane od univera, medijapana, stakla, različitih boja i dezena, kantovanu debelom abs trakom 2mm ili u aluminijumskom ramu. Radna ploča mora da bude testirana i da sadrži sve potrebne ateste na vlagu, toplotu, hemijske agense. Debljina ploče koju mi preporučujemo je 38mm, sa svim potrebnim atestima.

   Prema nekim istraživanjima, 70% vremena koje provodimo u kući, provedemo u kuhinji. Istinito ili ne, činjenica je da se u kuhinji obavljaju mnogobrojne aktivnosti, i to ne samo one vezane za pripremu hrane. Često se kuhinja koristi i kao neformalni prostor u kojem se npr. pišu domaći zadaci, ili primaju posete. Gledano sa te strane, važno je da kuhinja bude lepog dizajna i prijatna za boravak. 

  Osim što udovoljava mnogim funkcijama taj prostor je veoma prometan, pa zato mora biti i dobro organizovan. Vreme koje ćemo posvetiti planiranju do najsitnijih detalja koje može poboljšati funkcionalnost u kuhinji, višestruko će nam se isplatiti. 

  Većina nas ima na raspolaganju dosta manju kuhinju od one koju bi želeli. Ponekad kuhinja može izgledati manja nego što jeste u stvarnosti, ako nije dobro izprojektovana. Kako ćemo organizovati prostor kuhinje, zavisi od njenih dimenzija i drugih faktora, ali pre svega moramo znati šta sve u kuhinji treba nužno osmisliti kako bi bila adekvatno opremljena. 

  Pri projektovanju kuhinje polazimo od pozitivnih obeležja prostora koja će nam omogućiti adekvatan smeštaj svakog elementa.